UUSIMMAT

Ei näytä hyvältä: vain 15 prosenttia eurooppalaisista pelaajista on kiinnostunut Googlen Stadiasta ja Microsoftin xCloud -palvelusta

26.06.2019 19:22 | Muropaketin toimitus | 1

Monissa Euroopan maissa koetaan, ettei Google Stadia ole kovin kiehtova pelialusta.

Alle 20 prosenttia eurooppalaisista pelaajista tuntee Google Stadian vetovoimaiseksi, kertoo uusi tutkimus. Siitä uutisoi Game Transfers -sivusto.

Tutkimuksessa tiedusteltiin Ison-Britannian, Espanjan, Ranskan ja Saksan peliharrastajilta mielipidettä Stadiasta ja Microsoftin xCloud-palvelusta.

15 prosenttia kyselyyn vastaajista ilmoitti, että Netflix-tyyppinen pelipalvelu on kiinnostava, kun 12 prosenttia pelaajista on sitä mieltä, ettei suoratoistopelaaminen ole juuri nyt paikallaan. Jälkimmäiset sanoivat käyttävänsä parhaillaan jotain Stadian kaltaista palvelua, kuten esimerkiksi markkinajohtaja PlayStation Now’ta.

Ainoastaan 3 prosenttia tutkimukseen osallistuneita olivat innoissaan Stadiasta ja xCloudista. Google Stadia ilmestyy Suomeen ensimmäisten maiden joukossa.

Keskustelu

Pelaajilla on jo järeä peli PC tai konsoli, joten heitä tuskin kiinnostaa tämä trendi, mutta jos kotoa ei löydy tietokonetta (ainakaan tehokasta) eikä pelikonsolia, niin silloin tämä voisi ihmisiä kiinnostaakin!
Telkkari löytynee joka kodista. Siihen sopiva parinkympin mokkula väliin ja ohjain ja vola sillä voi pelata helposti sadan kahdensadan euron väliin sijoittuvalla rahallisella panostuksella. Eli pitäis tehdä kysely koteihin, joissa ei ole tietokonetta tai konsolia ennestään…

Muropaketin uusimmat