UUSIMMAT

Ei perheen pienimmille: Mortal Kombat 11:n uudella trailerilla veri roiskuu, luut murtuvat ja silmämunat lentävät päästä

06.02.2019 11:40 | Muropaketin toimitus

Mortal Kombat 11 on saanut uuden trailerin jossa esitellään Kabal-hahmoa. Trailerilla nähdään varsin graafisesti millaista tuhoa kahdella koukkumaisella aseella varustautunut Kabal kykenee tekemään.

Trailerilla Kabal kohtaa muita Mortal Kombat 11:n hahmoja, joita tämä laittaa parhaimmillaan tai pahimmillaan kirjaimellisesti palasiksi. Koukut työntyvät vihollisten läpi ja murskaavat näiden luita ja leukoja, samalla kun Kabal heittelee näitä pitkin taisteluareenaa.

Videon lopussa nähdään Kabalin brutaali viimeistelyliike, jossa tämä ensin hilaa vihollistaan pitkin kenttää siten, että tämän silmämunatkin jäävät matkalle. Lopuksi Kabal teleporttaa vihollisen eteen ja halkaisee tämän keskeltä koukkuaseidensa avulla.

Mortal Kombat 11 saapuu PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 23. päivä huhtikuuta. Nintendo Switch -version julkaisuajankohdasta ei ole vielä täyttä varmuutta.