Eikö The Last of Us Part 2 ollut vielä tarpeeksi raastava kokemus? Piakkoin ilmestyvä uusi vaikeustaso on aikeissa muuttaa tilanteen

11.08.2020 11:35 | Muropaketin toimitus

Naughty Dogin kehuttu The Last of Us Part 2 näyttäisi olevan saamassa odotetun uuden vaikeustason ja muuttuvan entistä haastavammaksi.

Saavutus- ja trofeesivu PowerPyx on nimittäin huomannut pelin saaneen päivityksen trofeelistoihin, jonne on ilmestynyt kaksi uutta pokaalia: yksi Grounded-vaikeusasteella läpäisylle ja toinen Permadeath-asetuksilla läpäisylle.

Grounded on TLOU-faneille tuttu tapaus, sillä vastaava julkaistiin alkuperäiseen peliin julkaisun jälkeen laajennuksena. Grounded teki tuolloin vihollisista entistä kestävämpiä, maailmasta löytyvistä varusteista harvinaisempia ja poisti kokonaan viholliset muun muassa seinien läpi paljastavan kuuntelitilan. Permadeath on puolestaan roguelike-peleistä tuttu ominaisuus, jossa kuolema on lopullinen ja pakottaa pelaajat alustamaan koko touhun alusta lähtien uusiksi.

Trofeelistan päivitys viittaisi siihen, että uusi vaikeustaso ollaan lisäämässä piakkoin, mutta virallista julkaisupäivää tälle ei ole vielä annettu. Emme myöskään tiedä, lisätäänkö uudet vaikeusasteet peliin ilmaiseksi vai ovatko ne maksullisia.