UUSIMMAT

Elden Ring on on alkuvuoden odotetuin peli – nyt FromSoftwarelta paljastui toinen kehitteillä oleva projekti

10.01.2022 07:00 | Muropaketin toimitus

FromSoftware on näennäisesti vahvistanut kehittävänsä uutta peliä Armored Core -pelisarjaan.

ResetEra-foorumeilla julkaistuissa viesteissä käyttäjät kertovat saaneensa kehittäjiltä kyselyjä, joissa kuvaillaan uutta Armored Core -sarjan peliä. Studio ei ole virallisesti julkistanut pelin olemassaoloa, mutta kyselyssä väitetään olevan kuvakaappauksia ja pelikuvaa tulevasta tuotoksesta.

Kyselystä otettujen kuvakaappausten mukaan kyseessä on ”Hidetaka Miyazakin luoma tieteismaailma”, joka tarjoaa kolmannen persoonan mecha-toimintaa ”ylivoimaisen laajalla kartalla”. Pomotaisteluiden väitetään niin ikään ottavan vaikutteita studion tunnetusta Souls-sarjasta, ja videolla nähdään mechoja taistelemassa jonkinlaisella lasermiekalla.

Vuotaja ei ole kuitenkaan kehdannut julkaista kyselyssä olleita kuvakaappauksia ja videoita, sillä ne ovat vesileimattuja. Kyselyssä tiedustellaan myös pelin lopullista nimeä.

FromSoftwarelta on tulossa helmikuussa monien odottama Elden Ring -roolipeli, joka vie tutun Souls-konseptin avoimeen maailmaan.

Lue myös: Ensituntumat | Odotettu Elden Ring -toimintaroolipeli tuntuu ihan Dark Souls 4:ltä, jonka maailma jatkuu silmänkantamattomiin