Elden Ring on vielä keskeneräinen – Tältä näyttää pelin rikkinäinen hahmonluonti

10.01.2022 20:59 | Muropaketin toimitus

Ensi kuussa saataville tulevasta Elden Ringistä on julkaistu video, joka esittelee pelin hahmonluontia. Ominaisuus on monipuolinen, mutta vielä kovin keskeneräinen. Spoilerivaroitus on paikallaan, jos pelin haluaa pitää tuoreena kokemuksena.

YouTube-käyttäjä ER-SA on julkaissut kuuden minuutin mittaisen videon, joka on kotoisin Elden Ring -roolipelin suljetusta verkkotestistä. Videolla nähdään hahmonluontia, joka vaikuttaa hyvin monipuoliselta. Osio ei ole vielä valmis, mutta videosta saa hyvän kuvan siitä, mitä on luvassa. Asiasta kertoo Eurogamer.

Videon kuvauksessa kerrotaan leikkimielisesti, kuinka helppoa on luoda hyvältä näyttävä hahmo. ER-SA kertoo, että kyseessä on suuri kehitysharppaus, kun sitä vertaa hahmonluonnin aiempaan versioon.

Pelihahmoa voi kustomoida kattavasti, kuten esimerkiksi ruumiinrakenteen, hiustyylin ja kasvojen osalta. Videon kommenteissa todetaan, miten paljon hahmonluonti on edennyt Elden Ringiä kehittävän FromSoftwaren aiemmistä peleistä. Eräät kommentoijat kertovat olevansa mielissään, kuinka hahmosta voi niin halutessaan tehdä varsinaisen vahakabinetin kammotuksen näköiseksi.

Elden Ring tulee saataville helmikuun 25. päivä PlayStationille, Xboxille ja PC:lle.

LUE MYÖS: Ensituntumat | Odotettu Elden Ring -toimintaroolipeli tuntuu ihan Dark Souls 4:ltä, jonka maailma jatkuu silmänkantamattomiin