UUSIMMAT

The Elder Scrolls Onlinen ilmaiskokeilu alkaa tänään PS4:llä ja PC:llä

30.11.2017 09:21 | Muropaketin toimitus

MMO-roolipeli The Elder Scrolls Onlinessa käynnistyy tänään ilmaiskokeilu PlayStation 4:llä ja PC:llä. Peli on myös alennuksessa molemmilla alustoilla.

Massiiviroolipeli The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited (2014) on ilmaiskokeilussa lähes viikon ajan, kerrotaan pelin virallisella sivustolla. Pelin ilmaiskokeilu käynnistyy tänään, 30. marraskuuta PC:llä ja PlayStation 4:llä, ja se jatkuu aina keskiviikkoon 6. joulukuuta saakka.

The Elder Scrolls Onlinea voi siis nyt kokeilla kuka tahansa, ja jos olet osallistunut aiemmin ilmaiskokeiluun, pitäisi aiemman edistyksesi olla edelleen tallessa. PS4:llä peli vaatii tietysti PlayStation Plus -jäsenyyden. Uusille ESO-tileille myönnetään tapahtuman aikana 500 yksikköä pelivaluuttaa käytettäväksi Crown Storessa, ja kokeilun aikana järjestetään pelissä myös arvontoja sekä Dungeon Event -pelitapahtuma.

Zenimax Online Studiosin MMORPG on myös tarjouksessa molemmilla alustoilla. Steamissa pelin perusversio kustantaa 9,99€, ja PlayStation Storessa 9,97€, ja molemmat alennukset päättyvät 7. joulukuuta.

Alta näet The Elder Scrolls Onlinen trailerin.