Listasimme elokuun tärkeimmät pelijulkaisut: We Happy Few, Battle for Azeroth ja viisi muuta uutuutta

01.08.2018 07:10 | Tuukka Hämäläinen

Hiljaisen kesäkauden jälkeen julkaistaan alkaneen kuukauden aikana koko joukko kiinnostavia uusia pelejä. Listasimme elokuun seitsemän suurinta ja kiinnostavinta pelijulkaisua.

Syksy on pelirintamalla aina vuoden kiireisin aika, ja elokuussa aletaan lämmitellä tiivistä julkaisuputkea varten. Elokuun aikana ilmestyykin jo monia odotettuja pelejä, joiden joukosta löytyvät muun muassa Pro Evolution Soccer 2019, Strange Brigade sekä We Happy Few.

1) Monster Hunter: World

Monster Hunter -pelisarjan tuorein osa saapui konsoleille jo tammikuussa, mutta nyt myös Monster Hunter: Worldin odotettu PC-versio näkee viimein päivänvalon. Peliä on kehuttu erityisesti siitä, kuinka se on onnistunut tuomaan pitkäikäisen pelisarjan uudelle yleisölle ja myös Muropaketin arviossa se sai runsaasti kiitosta. PC-pelaajat pääsevät hirviöjahtin ensi viikon torstaina, 9. elokuuta.

Kaikki uutisemme pelistä voit lukea tästä.

2) We Happy Few

Yksi vuoden omaperäisimmistä peleistä on varmasti Compulsion Gamesin selviytymispeliä ja tarinallista seikkailua yhdistävä We Happy Few. Samalla kertaa PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle ilmestyvä peli sijoittuu vaihtoehtoiseen historiaan, jossa maailma ajautui toisen maailmansodan jälkeen hallusinogeenisen Joy-huumeen ylläpitämäksi dystopiaksi. Visuaalisesti vaikuttava peli julkaistaan kaikille alustoille 10. elokuuta.

Kaikki uutisemme pelistä voit lukea tästä.

3) The Walking Dead: The Final Season

Telltale Gamesin kehittämä The Walking Dead -episodipeli saapuu viimein päätökseensä neljännen virallisen kauden myötä, joka käynnistyy 14. elokuuta PC:llä, PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja Nintendo Switchillä. The Final Seasonin odotetaan sijoittuvan jokunen vuosi A New Frontierin jälkeen ja päättävän edellisiltä kausilta tutun Clementinen tarinan.

4) World of Warcraft: Battle for Azeroth

Myös Blizzardin MMORPG-hitti World of Warcraft (2004) saa pitkästä aikaa uuden laajennuksen. Pari vuotta sitten ilmestynyttä Legion-lisäosaa seuraa nyt Battle for Azeroth, joka ilmestyy 14. elokuuta PC:lle ja Macille. Battle for Azeroth tarjoaa peliin runsaasti lisäsisältöä Kul Tirasin ja Zandalarin mantereiden myötä, ja se nostaa myös hahmojen tasokattoa 120:een.

Kaikki uutisemme World of Warcraftista voit lukea tästä.

5) Shenmue ja Shenmue II

Useaan kertaan lykättyä Shenmue III:a odotellessa pääsevät pelaajat kokemaan sarjan aiemmat pelit entistä ehommassa kuosissa. Aikanaan vain Dreamcastille ilmestynyt Shenmue (1999) ja sitä seurannut Shenmue II (2001) kääntyvät nimittäin HD-versioina PC:lle, PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle 21. elokuuta. Nyt siis myös uuden sukupolven pelaajat pääsevät helposti kokemaan kulttimaineeseen nousseet toimintaroolipelit.

Kaikki uutisemme Shenmuesta voit lukea tästä.

6) Pro Evolution Soccer 2019

Konami jalkapallopeli Pro Evolution Soccer tulee tänäkin vuonna, ja vuoden 2018 versio tarjoaakin entistä enemmän virallisesti lisensoituja liigoja ja stadioneita. Konami ei kuitenkaan uusinut sopimustaan muun muassa Champions-liigan ja Eurooppa-liigan oikeuksista, ja nämä siirtyivät EA:n kilpailevalle FIFA-sarjalle.

PES2019 luvataan kuitenkin tarjoavan myös runsaasti pelillisiä uudistuksia, kuten uusia kykyjä, joka tekevät pelaajista entistä ainutlaatuisempia ja erottuvampia. Pro Evolution Soccer 2019 ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 30. elokuuta.

7) Strange Brigade

Muun muassa Sniper Elite -sarjasta tunnettu Rebellion Developments tuo elokuun lopussa kauppoihin tuoreimman pelinsä, joka kantaa nimeä Strange Brigade. Omaperäinen peli ammentaa tyylinsä männävuosikymmenten b-leffoista, ja se tarjoaa kolmannen persoonan räiskintää myyttisiä hahmoja, kuten muumioita ja minotauruksia vastaan.

Peli painottaa erityisesti yhteistyöpelaamista, mikä onnistuukin jopa neljän pelaajan voimin. Luvassa on myös muun muassa varusteiden päivittämistä, ansojen virittämistä ja pulmien ratkontaa, kun Strange Brigde ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 28. elokuuta.

Kaikki uutisemme pelistä voit lukea tästä.