Uusimmat

Elokuvista tuttujen hahmojen tähdittämä Harry Potter -peli ilmestyi tänään

25.04.2018 15:58 Muropaketin toimitus

Harry Potter: Hogwarts Mystery on nyt julkaistu mobiilaitteille. J. K. Rowlingin luomaan universumiin perustuva roolipeli päästää pelaajan oppilaaksi Tylypahkan kouluun.

Ensimmäinen vuoden kahdesta Harry Potter -mobiilipelistä on nyt julkaistu. Jam Cityn kehittämä roolipeli Harry Potter: Hogwarts Mystery on saatavilla ilmaiseksi Androidille ja iOS:lle. Pelin kerrotaan sisältävän mikromaksuja.

Hogwarts Mysteryssa pelaaja pääsee luomaan oman oppilaansa Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun, ja pelissä muun muassa opiskellaan loitsuja, suoritetaan tehtäviä ja tehdään tarinan etenemiseen vaikuttavia valintoja. Kuten aiemmin kerroimme, myös moni Potter-elokuvista tunnettu näyttelijä palaa pelin myötä tuttuihin rooleihinsa.

Alta näet Harry Potter: Hogwarts Mysteryn trailerin. Myöhemmin tänä vuonna ilmestyy myös samaan maailmaan sijoittuva Pokémon Go -tyylinen AR-peli, joka julkistettiin viime vuonna. Nianticin kehittämästä Harry Potter: Wizards Unite -pelistä ei kuitenkaan ole paljastettu vielä yksityiskohtia tai julkaisupäivää.