UUSIMMAT

Elon Musk vitsaili Twitterissä: Ostan Fortniten ja poistan sen pelastaakseni pelaajat ikuiselta neitsyydeltä

20.10.2018 14:30 | Muropaketin toimitus

Elon Musk julkaisi omalla Twitter-tilillään kuvan satiirisesta artikkelista, jonka mukaan tämä olisi ostanut Fortniten ja poistanut sen ”pelastaakseen pelaajat ikuiselta neitsyydeltä”. Vitsi on kerännyt satoja tuhansia uudelleentwiittauksia ja tykkäyksiä.

Muun muassa Teslan, SpaceX:n ja The Boring Companyn perustaja Elon Musk on julkaissut omalla Twitter-tilillään kuvan internetissä julkaistusta satiirisesta artikkelista, jonka mukaan tämä olisi ostanut Fortniten ja poistanut sen ”pelastaakseen pelaajat ikuiselta neitsyydeltä”. Kuvakaappauksen alle Musk kommentoi ”It had to be done ur welcome” eli ”se oli tehtävä eipä kestä”.

Vitsi on kerännyt Twitterissä satoja tuhansia tykkäyksiä ja uudelleentwiittauksia. Twiittiin ovat reagoineet muun muassa OpTic Gamingissä pelaava Call of Duty -ammattilainen Davis ”Hitch” Edwards joka kertoi ostavansa heti Teslan. Yksi maailman kuuluisimmista Fortnite-ammattilaisista, Ali ”Myth” Kabbani, puolestaan kertoi että tämä itse asiassa menetti neitsyytensä vasta Fortniten julkaisun jälkeen.

Muropaketin uusimmat