Uusimmat

Encen vaikea taival jatkuu – Tippui IEM Beijing -turnauksesta heti kättelyssä

08.11.2019 15:01 Muropaketin toimitus

Counter-Strike: Global Offensive -joukkue Encen uusi kokoonpano ei ole vieläkään päässyt jaloilleen. Tällä kertaa matka IEM Beijing -turnauksessa tyssäsi jo lohkovaiheeseen. 

Turnaus alkoi Encen kannalta huonosti, kun joukkue otti 100 Thievesiltä ensimmäisessä ottelussa pataan 2-0. Varsinkin ensimmäinen kartta oli suomalaisfanien kannalta kamalaa katsottavaa, kun Ence hävisi Infernon erin 16:3. Toinen kartta oli jo hieman tasaisempi ja sen Ence hävisi kohtuullisen tiukasti erin 16:13.

Ottelun ViCiä vastaan Ence sentään voitti erin 2-1, vaikka sekään voitto ei tullut helposti. Lopulta Encen jatkohaaveet päättyivät uusintaottelussa 100 Thievesiä vastaan, kun suomalaiset hävisivät jälleen 2-0. Häviöiden jälkeen Ence jäi lohkossaan kolmanneksi ja tippui näin jatkosta.

Ence muutti tänä syksynä kokoonpanoaan vaihtamalla Aleksi ”AleksiB” Virolaisen Miikka ”SuNny” Kemppiin. Vielä toistaiseksi uusi kokoonpano ei ole onnistunut esiintymään edukseen. Tuoreessa haastattelussa SuNny kertoi Encen pyrkivän tällä hetkellä siihen, että joukkue olisi paremmassa iskukyvyssä ensi vuonna.