Ensimmäinen Total War Sagas -peli vie viikinkien valloittamaan Britanniaan

15.11.2017 10:16 | Muropaketin toimitus

Creative Assembly on julkistanut ensimmäisen Total War Sagas -pelin. Keväällä ilmestyvä reaaliaikastrategia vie pelaajan keskelle viikinkien ja brittien konflikteja 800-luvulla.

Total War -pelisarjasta tunnettu Creative Assembly julkisti kesällä uuden spin off -sarjan, joka kantaa nimeä Total War Sagas. Tuolloin kehittäjät lupasivat, että Sagas-sarjan pelit keskittyvät historian käännekohtiin toisin kuin kokonaisia aikakausia kuvaavat pääsarjan pelit.

Nyt uuden sarjan ensimmäinen peli on julkistettu. Polygon raportoi, että Creative Assembly on paljastanut Total War Sagas: Thrones of Britannia -pelin alla olevalla trailerilla.

Kuten trailerilta käy ilmi, sijoituu Thrones of Britannia 800-luvun lopulle Britteinsaarille, jolloin viikinkit ovat saaneet jo tukevan jalansijan saarilta ja Alfred Suuri yrittää yhdistää alueet samaan kuningaskuntaan. Pelin on kerrottu ilmestyvän PC:lle keväällä 2018, mutta tarkempaa julkaisuajankohtaa ei ole kerrottu. Myöskään pelikuvaa ei ensimmäisellä trailerilla nähdä.

Viime viikolla kerroimme myös toisesta Creative Assemblyn tulevasta julkaisusta. Studion vihjailujen perusteella vaikuttaa siltä, että vuoden 2013 Total War: Rome 2 on saamassa vielä uuden DLC-laajennuksen, yli neljä vuotta ilmestymisensä jälkeen.