UUSIMMAT

Ensimmäisenä naispelaajana League of Legendsin Championship Seriesiin osallistunut Maria ”Remilia” Creveling on kuollut

30.12.2019 09:44 | Muropaketin toimitus | 1

Maria ”Remilia” Creveling on kuollut 24-vuotiaana.

Creveling teki historiaa vuonna 2015, kun hän pelasi League of Legendsin Championship Seriesissä ensimmäisenä naispelaajana osana Renegades-joukkuetta. Creveling jätti kuitenkin esports-liigan taakseen vuonna 2016 ja kertoi lähdön syyksi häirinnän ja stressin.

Ammattilaispelaajan uran lisäksi Creveling tunnettiin myös suosittuna Twitch-streamaajana. Crevelingin kuolemasta kertoi esports-reportteri ja hänen läheinen ystävänsä Richard Lewis.

Keskustelu

Creveling teki historiaa vuonna 2015, kun hän pelasi League of Legendsin Championship Seriesissä ensimmäisenä naispelaajana osana Renegades-joukkuetta.

Ensimmäisenä transgender-pelaajana.

Ihmisellä on pari sellaista kromosomia joita ei vielä toistaiseksi ainakaan kyetä muuttamaan jotka määrittelevät ihmisen sukupuolen, ei se mitä hänelle on satuttu varusteiksi leikkelemään, eikä varsinkaan se mitä henkilö itse väittää kun lällättelee kädet korvilla kaikille faktoille.

Tismalleen sama juttu ja yhtä pahasti biologisesti väärin kuin se tapaus jossa hollantilainen vanhempi mieshenkilö halusi päättää itse oman ikänsä ja muuttaa sitä virallisesti alaspäin.

Muropaketin uusimmat