Uusimmat

Ensimmäiset kuvat: Tältä näyttää Atarin aiemmin vihjailema Ataribox-konsoli

17.07.2017 15:24 Muropaketin toimitus

Atari on julkaissut ensimmäiset kuvat tulevasta Ataribox-konsolistaan. Luvassa näyttäisi olevan uusia sekä vanhoja pelejä tukeva konsoli, mutta tarkempia tietoja ei vieläkään ole julkistettu.

Kesäkuussa videopelien klassikkoyhtiö Atari julkaisi vihjailevan teaser-trailerin tuotteelle, jonka nimeksi kerrottiin Ataribox. Tuolloin laitteesta ei kuitenkaan julkaistu edes kunnon kuvia, saati tarkempia tietoja.

Nyt yhtiö on julkaissut uutiskirjeessä ensimmäiset kuvat Atariboxista. Konsolista tulee markkinoille kaksi versioita, joista toisessa on puukuvioinen etupaneeli ja toisessa taas musta paneeli punaisella logolla. Kuvia voit selata alla olevasta galleriasta.

Atarin uutiskirjeessä todetaan, että konsoli sisältää HDMI-liitännän, neljä USB-liitäntää ja paikan SD-muistikortille. Tämän enempää laitteesta ei vieläkään paljasteta. Hinta, julkaisuaikataulu ja pelivalikoima ovat siis yhä hämärän peitossa.

Sen verran uutiskirje kuitenkin paljastaa, että Ataribox tulee tarjoamaan ”klassisen pelisisällön ohella myös uutta pelisisältöä”. Voi siis hyvinkin olla, että Atariboxista ei tule pelkästään retropeleille omistettua konsolia.