UUSIMMAT

Epic Games Storen alennusmyynnit olivat liian hyvät – Borderlands 3 ja muita pelejä vedettiin myynnistä

18.05.2019 18:02 | Muropaketin toimitus

Epic Games Storessa alkoi pari päivää sitten pelikaupan historian paras alennusmyynti. Osalle julkaisijoista alennusmyynnit olivat jopa liian hyviä.

Epic Games Storesin tarjouksissa erikoista on, että vaikka julkaisija ei alentaisi pelin hintaa itse, tarjoaa Epic Games 10 euron alennusta jokaisesta yli 15 euron pelistä omasta kukkarostaan.

Osalle julkaisijoita tämä oli liikaa. Muun muassa 2K Games on katkaissut tulevan Borderland 3:n ennakkotilaukset kokonaan alennusmyyntien ajaksi. Saman teki myös Paradox, joka veti Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2:n pois myynnistä pian alennusmyyntien alettua. Mikäli pelin ehti kuitenkin ostaa, sai sen alennetulla hinnalla. Myös Klei Entertainmentin selvitymispeli Oxygen Not Included on poistunut väliaikaisesti Epic Games Storesta.

Syynä julkaisijoiden tyytymättömyyteen lienee siitä, että Epic Games Storen tarjous laskee pelien arvoa. Mahdolliset ostajat jäävät helposti odottamaan uutta tarjousta, eivätkä ennakkotilaa tai osta peliä täydellä hintaa.

Kaikkia julkaisijoita tarjoukset eivät haittaa. Esimerkiksi Remedyn tulevan Controlin voi edelleen ennakkotilata 59,99 eurolla ja hyödyntää samalla Epic Games Storen tarjouksen, jolloin pelin voi ostaa 49,99 eurolla.

Muropaketin uusimmat