Epic Games yllätti: Teki sopimuksen tuntemattoman studion kanssa, joka on julkaissut pelkät nolot esittelyvideot

22.10.2021 16:20 | Muropaketin toimitus

Epic Games on paljastanut tehneensä julkaisusopimuksen tuntemattoman Eyes Out -studion kanssa. Lisäksi Epic Games julkaisee Spry Fox -studion seuraavan pelin.

Epic Games on tehnyt julkaisusopimuksen kahden indie-studion kanssa, kertoo Tech Raptor. Kyseessä on studiot Eyes Out ja Spry Fox, jotka ovat parhaillaan pelien kehitystyön alkuvaiheessa. Spry Fox on aiemmin julkaissut esimerkiksi pelit Triple Town, Steambirds ja Road Not Taken.

Eyes Out on Spec Ops: The Line -räiskintäpelin entisen luovan johtajan Cory Davisin ja Nine Inch Nails -kitaristi Robin Finckin perustama studio. Eyes Out on tähän mennessä julkaissut vain kaksi esittelyvideota, joista toinen on varsin kömpelö. Videolla nähdään parivaljakko touhuamassa aavikolla erilaisten äänilaitteiden kanssa.

Uudemmalla videolla Eyes Out julkistaa yhteistyösopimuksen Epic Gamesin kanssa. Davis ja Finck saivat kaksi vuotta sitten Epic MegaGrant -apurahan, jonka turvin he tekivät pelistä esittelykonseptin.

Studioiden peleistä ei tiedetä vielä yksityiskohtia. Spry Foxin peli on jonkinlainen väkivallaton MMO-peli. Eyes Out puolestaan kehittää jonkinlaista kosmisen kauhun peliä.