UUSIMMAT

Eräs Horizon Zero Dawnin tärkeimmistä ominaisuuksista ei olisi toteutunut ilman God of Warin kehittäjiä

14.04.2019 20:14 | Muropaketin toimitus | 1

Aloyn aseenaan käyttämä seiväs on tärkeä osa Horizon Zero Dawnin kamppailua. Idea aseeseen tuli kuitenkin alun perin God of Warin kehittäjältä. 

Reboot Develop -turnauksessa puhunut Guerriella Gamesin Hermen Hulst on paljastanut Horizon Zero Dawnista tutun pelistudion tekevän tiivistä yhteistyötä God of Warin kehittäneen Sony Santa Monican kanssa. Studiot vaihtavat kaksi kertaa vuodessa osan kehittäjistä keskenään jakaakseen ideoita ja kokemuksia studioiden kesken, raportoi VG24/7.

Kehittäjävaihdolla on ollut suuria vaikutuksia myös studioiden kehittämiin peleihin. Esimerkiksi Horizon Zero Dawnissa Aloyn aseenaan käyttämä seiväs oli God of Warissa kamppailun kanssa työskennelleen kehittäjän idea. Lopulta kehittäjää pyydettiin suunnittelemaan Horizon Zero Dawnin seiväskamppailu loppuun saakka ennen vaihon päättymistä ja siitä tuli merkittävä osa Horizon Zero Dawnia.

Muokattu 15.4 kello 01:00: Korjattu pelistudioiden nimiä koskenut sekaannus. 

Keskustelu

Hei. Tuossa tekstissä on virhe. Guerriella Games on kehittänyt Horizon Zero Dawn ja Sony Santa Monica on kehittänyt God of War. Tekstistä jää vaan käsitys että kehittäjät on toisinpäin.

Muropaketin uusimmat