Erikoinen No Man’s Sky -pelaaja rakentaa pikaruokapaikkoja autioille planeetoille

02.11.2017 17:03 | Muropaketin toimitus | 1

YouTube-käyttäjä Boid Gaming rakentaa pikaruokaravintoloita No Man’s Skyn planeetoille. Kukaan ei tiedä miksi.

Ehkäpä ankeinta No Man’s Skyssa (2016) on se, etteivät pelaajat voi fyysisesti kohdata tai kokoontua samaan paikkaan. Tätä alleviivaa pelaaja Boid Gamingin projekti, jossa hän rakentaa pikaruokaravintoloita autioille planeetoille. Kukaan tuskin koskaan löytää hänen rakennelmiaan pelin tolkuttoman laajasta universumista, mutta siellä ne silti ovat.

PC Gamerin mukaan Boid Gaming käyttää No Man’s Skyhin Foundation-päivityksessä lisättyä tukikohdan rakentamista hyväkseen, ja hän on rakentanut esimerkiksi Pizza Hutin, Taco Bellin, Kentucky Fried Chickenin, sekä valtavan Pepsi-tölkkitornin. Onpa hän väkertänyt avaruuden syövereihin myös strippiklubin.

Alta näet videon Boid Gamingin rakentamasta KFC:stä, ja täydellisen listan hänen No Man’s Sky -rakennuksistaan löydät täältä.

Keskustelu

"Kukaan tuskin koskaan löytää hänen rakennelmiaan pelin tolkuttoman laajasta universumista, mutta siellä ne silti ovat"

Uskoakseni rakennukset sijaitsevat galaksin tiheästi asutussa osassa (Galactic hub) jonne pelaajat ovat perustaneet sivilisaatioita ja mitä olen YouTubesta ja Redditistä nähnyt niin monet ovatkin jo näillä rakennuksilla vierailleet. Itse ajattelin myöskin vierailla näillä kyseisillä rakennuksilla. "Atlas Rises"– päivityksen yhteydessä lisätyt portaalit mahdollistavat matkustamisen minne tahansa sijaintiin universumissa vain sekunneissa, joten sinne pääsyn ei luulisi olevan ongelma.

"Pelaajat eivät voi fyysisesti kohdata tai kokoontua samaan paikkaan" ??????????

Pelaajien fyysinen kohtaaminen on ollut toimiva ominaisuus jo kolmisen kuukautta
Tapasin kaverini näihin aikoihin ja pystytimme tapaamispaikalle jopa "monumentin". Tämän jälkeen on tullut vastaan kaksi satunnaista pelaajaa jotka tapasin ensimmäisen portaalin kautta matkustamiseni yhteydessä.
Ja mitä kokoontumiseen tulee niin näitähän on myös kuluneen kolmen kuukauden aikana pelin community järjestänyt useampaan otteeseen. Myös jonkinlainen kisatapahtuma "NMS Olympics" on pelaajien toimesta pidetty, jossa siis ollaan lennetty kisaa aluksilla tai ajeltu planeetan pinnalla muiden rakentamia kisaratoja.

Ps.
Artikkeleja kirjoittaessa tulisi ottaa huomioon pelin nykyinen tila eikä pohjauttaa informaatiotaan vanhentuneeseen tietoon :)

https://www.nomanssky.com/atlas-rises-update/

Muropaketin uusimmat