Uusimmat

EVE Online -verkkopelin aluksesta maksettiin huutokaupassa kymmeniä tuhansia

27.01.2020 10:17 Muropaketin toimitus

Massiivisessa EVE Online -verkkopelissä kerätään rahaa Australian maastopalojen uhreille, ja muuan pelaaja päätti tempaista odottamattomalla tavalla.

EVE Online avautui jo vuonna 2003, ja pelissä on vuosien varrella nähty arvokkaita avaruusaluskauppoja. Tuorein huutokauppa on kuitenkin Kotakun mukaan noussut MMO-roolipelin historian suurimmaksi kaupaksi.

Pelaaja nimeltä Kelon Darklight päätti nimittäin laittaa myyntiin äärimmäisen harvinaisen Gold Magnate -aluksensa, jollaisen hän sai aikanaan vuonna 2016 merkittävän PvP-turnauksen voittamisesta. Aluksia on tiettävästi ollut olemassa vain viisi, ja kolmen niistä tiedetään tuhoutuneen. Pelaaja lupasi lisäksi lahjoittaa koko potin pelistudio CCP:n parhaillaan käynnissä olevaan hyväntekeväisyyskeräykseen.

Tubettaja Scott Manley iskikin pöytään valtavan 3,5 triljoonan tarjouksen pelisisäistä valuuttaa. Dollareissa arvon kerrotaan olevan noin 40 000. Darklight onkin sittemmin päättänyt huutokaupan, ja hän kertoo EVE Onlinen foorumeilla, että alus on nyt myyty.

Kaikki EVE Online -pelaajat voivat osallistua CCP:n Plex for Good -keräykseen, jossa kerätään varoja Australian tuhoisien maastopalojen uhreille. Ohjeet löytyvät EVE Onlinen sivuilta.

Alta näet kuvan huutokaupassa myydystä Gold Magnate -aluksesta.