Uusimmat

Facebook on jakanut banneja Oculus-virtuaalilasien käyttäjille aivan älyttömästä syystä

25.10.2020 15:05 Muropaketin toimitus

Facebookin käyttöehtojen mukaan yhtä Facebook-tunnusta saa käyttää vain yksissä Oculus-virtuaalilaseissa kerrallaan. Tämä on erityisen ikävää niille käyttäjille, jotka omistavat useampia Oculus-virtuaalilaseja.

Jos saman Facebook-tunnuksen alle on rekisteröity useammat Oculus-lasit, jotka ovat yhtä aikaa käytössä esimerkiksi moninpelaamisen aikana, voi se pahimmillaan johtaa siihen että käytössä oleva Facebook-tili suljetaan käyttöehtojen rikkomisesta.

Näin ollen käyttäjiä on käytännössä rangaistu siitä, että he ovat ostaneet ja käyttäneet useampia Oculus-laseja. On kuitenkin sallittua, että samalla Facebook-tunnuksella rekisteröidytään useampiin Oculus-laseihin, mutta tällöin näillä Oculus-laseilla ei saa pelata yhtä aikaa.

Kuten kerroimme aikaisemmin, ei myöskään väärällä nimellä käytettävien Facebook-tilien käyttäminen ole sallittua, ja sekin voi johtaa siihen että virtuaalilasit muuttuvat painavaksi paperinpainoksi.

Asiaan perehtyneet Twitter-käyttäjä CixLivin mukaan rajoitus on olemassa, että Facebook pystyisi keräämään virtuaalilasien avulla mahdollisimman tarkkaa tietoa käyttäjästä mainostustarkoituksia varten. Oculuksen tekninen tuki suositteleekin, että toisiin Oculus-laseihin kirjautuu esimerkiksi perheenjäsenen Facebook-tunnuksilla, kertoo Android Central.