Fall Guysin kehittäjät paljastivat, miksei idea huijareiden pakottamisesta pelaamaan toisiaan vastaan ollutkaan niin hyvä

14.09.2020 18:22 | Muropaketin toimitus

Fall Guysin Twitter-tilillä on selitetty, miksi idea otteluista joissa huijarit pelaavat toisiaan vastaan ei ollutkaan niin loistava.

Pitkässä Twitter-ketjussa kerrotaan, kuinka Fall Guysin kehittäjät laittoivat aluksi huijareita pelaamaan vain toisten huijareiden kanssa. Tämä saattoi johtaa pitkiin otteluiden odotuksiin, jolloin huijarit valittivat julkisesti, että pelin löytyminen saattoi kestää todella pitkään.

Lopulta huijareita saatiin kuitenkin kiinni niin paljon, että huijareiden väliset ottelut onnistuivat. Tämä johti kuitenkin Fall Guysin kannalta kiusalliseen julkisuuteen, kun pelaajat jakoivat videoita, joissa kaikki pelaajat huijasivat. Tämä ei tietenkään ollut parasta mahdollista mainosta Fall Guysille. Sen vuoksi nykyään huijarit saavat kenkää pelistä pysyvästi, sen sijaan että he pääsisivät pelaamaan toisiaan vastaan.

Tulevaisuudessa huijareiden elämä vaikeutuu entisestään, sillä Fall Guysin kehittäjät lisäävät peliin myös Epic Gamesin huijaukseneston.