Fallout 76 koki muodonmuutoksen: nyt kaikki muut haluavat tappaa sinut

27.03.2019 13:40 | Muropaketin toimitus

Fallout 76 -verkkopeliä voi nyt pelata kahdella eri tavalla. Uusi pelimuoto on Survival Mode, ja siinä kuolemalla on kallis hinta.

Loppuvuodesta ilmestynyt Fallout 76 on juuri saanut uuden päivityksen, joka tuo peruspelin rinnalle kokonaan uuden pelitavan, kertoo pelisivusto VG24/7.

Fallout 76:n peruspeli on nyt nimeltään Adventure Mode, ja siitä on tehty entistä tasapainoisempi ja reilumpi pelaajille. Perusmuodon lisäksi tarjolla on kuitenkin myös Survival Mode, joka tarjoaa käytännössä koko pelin hieman erilaisena versiona. Survival Modessa voi suorittaa tehtäviä ja edetä normaalisti, mutta pelaajien toisilleen tekemää vahinkoa ei rajoiteta ja kuolemalla on raskaampia seurauksia.

Survival Mode tekee siis käytännössä kaikista pelaajista lähtökohtaisesti vihollisia. Mikään ei estä käymästä toisten kimppuun ensisilmäyksellä, ja jos pääsee hengestään, menettää esineitä ja tavallista enemmän pullonkorkkivaluuttaa.

Survival Mode tuo peliin monia muitakin muutoksia, jotka kaikki listataan Bethesdan sivuilla. Perus- ja selviytymismoodien välillä voi valita vapaasti pelin alkuvalikossa päivityksen asennettuaan.