Uusimmat

Fallout 76 on ennakkotestaajien mukaan moninpeli, jossa voi tulla yksinäistä

10.10.2018 10:40 Muropaketin toimitus

Fallout 76:ssa ei IGN:n ennakkotestin perusteella montaa ihmistä kohdata. Tämä on harmi, sillä pelin kerrotaa olevan parhaimmillaan yhdessä koettuna.

Ensi kuussa ilmestyvä Fallout 76 on sarjan ensimmäinen moninpeli, mutta mistään lukemattomien pelaajien kansoittamasta MMORPG-kokemuksesta ei ole kysymys. Kansainväliset pelimediat ovat nyt päässeet testaamaan peliä ennakkoon, ja IGN:n mukaan pelin postapokalyptisessa maailmassa saa usein seikkailla täysin yksin.

Kuten alla olevalla videolla kerrotaan, on Bethesda Game Studios tehnyt sen valinnan, ettei Fallout 76:n maailmassa ole muita ihmishahmoja kuin pelaajien luomat hahmot. Tämä tarkoittaa, että maailmassa ei moniin ihmisiin törmää, eikä edes tehtäviä saada perinteiseen tapaan NPC-hahmoilta.

Valinnassa on IGN:n mukaan hyvät ja huonot puolensa: yhtäältä ihmisten kohtaaminen erämaassa muuttuu merkityksellisemmäksi, toisaalta taas peli on parhaimmillaan yhteispelinä, ja se voi jopa tuntua yksinäiseltä.

Alta voit katsoa kokonaisuudessaan IGN:n ennakkovideon, joka perustuu muutaman tunnin pelitestiin. Fallout 76 ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 14. marraskuuta, mutta sen beta-testi käynnistyy Xbox Onella jo 23. lokakuuta ja muilla alustoilla 30. lokakuuta.