Uusimmat

Fallout 76 onkin verkkopelattava selviytymis-RPG?

31.05.2018 08:44 Muropaketin toimitus

Nimettömien lähteiden mukaan Fallout 76 ei ole perinteinen yksinpelattava roolipeli. Sen sijaan Fallot 76 muistuttaa suuresti Rustin sekä DayZ:n kaltaisia pelejä.

Bethesda sai eilen Fallout-fanit ympäri maailmaa hurmokseen, kun se julkaisi uuden Fallout 76:tta koskevan trailerin. Nyt luotettavista vuodoista tunnettu Kotakun toimittaja Jason Schreier on kuitenkin varoittanut, ettei fanien kannata odottaa perinteistä yksinpelattavaa Fallout-roolipeliä.

Sen sijaan Fallout 76 tulee Schreierin haastattelemien nimettömien lähteiden mukaan verkon yli moninpelattava selviytymisroolipeli. Alun perin Fallout 76:n oli tarkoitus olla Fallout 4:n moninpelattava pelimuoto, mutta lopulta se päätettiin lohkaista kokonaan erilliseksi pelikseen.

Lähteiden mukaan Fallout 76 sisältää kyllä tarinan sekä muita roolipelimäisiä elementtejä. Pääpaino on kuitenkin Fallout 4:stä tuttujen tukikohtien rakentamisessa sekä muissa selviytymistä edistävissä toimenpiteissä.

Fallout 76 sijoittuu aiempien Falloutien tarinoista tuttuun Vault 76:een, joka avattiin vain 20 vuotta ydinsodan päättymisen jälkeen. Täten Fallout 76:ssa nähtävä maailma on paljon autiompi kuin muissa peleissä, jotka sijoittuivat yli 200 vuoden päähän ydinsodan päättymisestä.

Tulevan Fallout 76:n kehittäjinä toimivat sekä Skyrimistä ja Fallout 4:stä tuttu Bethesda Game Studiosin Marylandin toimisto että myös uudempi, peruuntunutta BattleCry-projektia kehittänyt Austinin studio.

Fallout 76:sta kuullaan lisää Bethesdan 10. päivä kesäkuuta järjestettävässä E3-esittelytilaisuudessa.