Uusimmat

Fallout 76:n fysiikat on sidottu ruudunpäivitysnopeuteen – Mahdollistaa todella helpon huijaamisen

01.11.2018 21:40 Muropaketin toimitus

Fallout 76:ssa pelin fysiikat on sidottu ruudunpäivitysnopeuteen. Näin ruudunpäivitysnopeutta muuttamalla voi pelin PC-versiossa huijata hyvin helposti. Bethesda ei aio korjata ongelmaa ainakaan ennen pelin julkaisua.

Fallout 76 pyörii PC:llä lukitulla ruudunpäivitysnopeudella, jota ei voi muuttaa pelin asetuksista. Modaajat ovat kuitenkin onnistuneet muuttamaan ruudunpäivitysnopeutta muokkaamalla yksinkertaisesti pelin PC-version .ini-tiedostoa muutamalla rivillä.

Ruudunpäivitysnopeuden muuttamisella oli kuitenkin yllättävä seuraus. Fallout 76:n fysiikkojen toiminta on sidottu ruudunpäivitysnopeuteen, joten korkeammalla ruudunpäivitysnopeudella asiat liikkuvat pelimaailmassa tavallista nopeammin.

Täten tavallista korkeampi ruudunpäivitysnopeus saa pelihahmon lyömään ja juoksemaan nopeammin, mitä voi käyttää huijauskeinona moninpeliin keskittyvässä Fallout 76:ssa. Asiat myös tippuvat taivaalta tavallista nopeammin korkealla ruudunpäivitysnopeudella.

Polygonin mukaan Bethesda on tietoinen bugista, mutta ei aio korjata sitä ainakaan ennen pelin 14. päivä marraskuuta tapahtuvaa julkaisua.