Uusimmat

Fallout 76:n mikromaksu herättää kritiikkiä – seitsemän dollaria jääkaapista

12.09.2019 09:15 Muropaketin toimitus

Äskettäin Fallout 76:een lisätty pelinsisäinen ostos ei ole vain kosmeettinen, ja lisäksi se on poikkeuksellisen tyyris.

Bethesda on saanut aiemminkin kritiikkiä Fallout 76:n mikromaksuista, mutta pelin tuorein lisäys on silti herättänyt erityistä huomiota. Kuten VG24/7 kertoo, on silmätikuksi noussut pelinsisäisellä valuutalla ostettava jääkaappi.

Ensinnäkin, faneja hämmentää jääkaapin hinta. Yksittäisestä esineestä saa maksaa peräti seitsemän dollaria (700 Atoms-yksikköä). Kuten Bethesdaa kritisoivat pelaajat ovat huomauttaneet, maksoi Fallout 4:n kokonainen DLC-laajennus vain yhdeksän dollaria, joten kyseessä on kieltämättä suhteettoman kallis lisäosa.

Toiseksikin, jääkaapin kohdalla Bethesda näyttää jälleen syövän sanojaan pelin mikromaksuista. Ennen julkaisua Fallout 76:n mikromaksujen luvattiin tarjoavan pelaajille vain kosmeettisia esineitä, joilla ei ole pelillistä merkitystä. Jääkaappi on selviytymisroolipelissä kuitenkin oikeasti hyödyllinen väline, sillä se hidastaa ruokien pilaantumista 50 prosentilla.

Useat pelaajat ovat ilmaisseet suora mielipiteensä pelistä Redditissä, mikä on tuskin jäänyt Bethesdan kehittäjiltä huomaamatta. Jää kuitenkin nähtäväksi tehdäänkö peliin palautteen perusteella muutoksia, ja jos tehdään, niin millaisia ne ovat.