Fallout 76:ssa riittää pelattavaa – Pelkkää sivusisältöä on tarjolla yli 150 tunnin edestä

23.10.2018 19:49 | Muropaketin toimitus

Fallout 76 tulee Bethesdan mukaan tyydyttämään nälkäisimmätkin Fallout-fanit, sillä pelkkää sivusisältöä on tarjolla julkaisun aikaan yli 150 tunnin edestä.

Osa Fallout-roolipelien pitkäikäisistä faneista on pelännyt tuleeko verkkopelaukseen keskittyvä Fallout 76 tarjoamaan tarpeeksi tekemistä hintaansa nähden. Nyt Bethesda on vakuutellut faneille, ettei huoleen ole syytä: Fallout 76 tarjoaa nimittäin päätarinan lisäksi yli 150 tunnin edestä sivusisältöä jo julkaisun aikaan, kertoo WCCFTech.

Sivusisältöön lukeutuvat muun muassa Fallout 76:sta löytyvät holokasetit ja tekstit, jotka kertovat pelimaailman historiasta ja sukeltavat syvemmälle Falloutien tarinaan. Bethesda suunnitteleen Fallout 76:een myös aggressiivista päivitysaikataulua, joka tuo peliin lisää tekemistä sen virallisen julkaisun jälkeen. Täten Fallout 76:n pitäisi tyydyttää nälkäsimpienkin Fallout-fanien tarpeet.

Fallout 76 julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle 14. päivä marraskuuta. Ennakkotilaajat pääsevätkuitenkin tutustumaan pelin betaan jo nyt Xbox Onella.