Fallout 76:sta löydettiin beta-testissä hauska viittaus The Office-komediasarjaan

12.11.2018 13:00 | Muropaketin toimitus

Ylihuomenna ilmestyvä Fallout 76 sisältää viittauksen klassikkosarja The Officeen, kunhan tarpeeksi jaksaa kaivella.

Fallout 76 on postapokalyptinen roolipeli, ja The Office on arkinen komedia paperiyhtiön työläisistä. Äkkiseltään näillä kahdella ei luulisi olevan paljonkaan yhteistä, mutta pian ilmestyvästä Fallout-pelistä on kuitenkin löydetty suora viittaus The Officeen.

Kuten ComicBook.com kertoo, on muutan beta-testaaja löytänyt pelimaailmasta Camden Parkin huvipuiston raunioista terminaalin, jolta löytyy raportti Mr. Porkins -nimisestä työntekijästä. Hänen ammattinimikkeensä on alun perin ”Assistant to the Park Manager”, mutta se muutettiin myöhemmin ”Assistant Park Manageriksi”.

The Officen katsojat tunnistavat vitsin varmasti, sillä se on tuttu niin alkuperäisestä brittisarjasta kuin USA:n versiostakin. Molemmissa sarjoissa on pomon apulainen (sarjasta riippuen Gareth tai Dwight), joka ilmoittaa aina olevansa ”avustava johtaja”, vaikka hänen tittelinsä on todellisuudessa ”johtajan avustaja”.

Tämän pienen pienen viittauksen löysi tubettaja Oxhorn, ja hänen pitkän videonsa Camden Parkista voit katsoa alta. Jos ei mitään muuta, niin löytö todistaa ainakin sen, että Bethesda Game Studiosilla on töissä The Officen faneja.

Fallout 76 ilmestyy ylihuomenna 14. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Muropaketin uusimmat