UUSIMMAT

Fallout 76:sta löytyi salainen huone, josta voi löytää kaikki pelin sisältämät tavarat sekä vielä julkaisemattomia varusteita

12.01.2019 17:29 | Muropaketin toimitus

Fallout 76 -pelaajat ovat löytäneet tavan päästä niin sanottuun ”kehittäjähuoneeseen”, pelin kehittäjille tarkoitettuun testitilaan joka sisältää paitsi kaikki Fallout 76:n nykyisellään sisältämät tavarat, myös vielä julkaisemattomia varusteita.

Bethesda on käyttänyt vastaavia kehittäjähuoneita myös muun muassa Fallout 4:ssä ja The Elder Scrolls V: Skyrimissä ja PC-pelaajat ovat voineet vierailla huoneissa pelin konsolin avulla. Koska aiemmat pelit ovat olleet yksinpelejä, ei kehittäjähuoneen käytöstä ole kuitenkaan ollut suuremmin haittaa.

Moninpelattavan Fallout 76:n tapauksessa kehittäjähuone on kuitenkin varsinainen graalin malja. Eurogamerin mukaan huoneesta löytyy suunnitelmat kaikkia pelin sisältämiä tavaroita varten, eli pelaajat voivat halutessaan napata sieltä talteen vaikka kaikki pelin harvinaisimmat aseet. Huoneesta löytyy myös vielä julkaisemattomia varusteita, kuten ennennäkemättömiä Power Armoureja sekä hauskana yksityiskohtana Fallout 76:n ainut ihmis-NPC.

Huoneeseen pääsy vaatii ilmeisesti huijausohjelmien käyttämistä. Bethesda onkin ottanut kovan kannan huijareita vastaan ja uhkaa antavansa porttikiellon kaikille huoneessa käyville pelaajille.

 

Muropaketin uusimmat