Fallout 76:tta voi viimein pelata yksinpelinä, mutta hinta on kohtuuton

24.10.2019 09:30 | Muropaketin toimitus

Fallout 76:een on nyt tarjolla myös maksullinen jäsenyys, jonka avulla peliä voi pelata yksin tai vain kaveriensa kanssa.

Fallout 76 ilmestyi viime syksynä, ja vaikka peli tietenkin on maksullinen, voi sitä pelata veloituksetta, ilman erillistä jäsenyyttä. Nyt Bethesda on kuitenkin tuonut markkinoille myös maksullisen premium-jäsenyyden, joka tunnetaan nimellä Fallout 1st, raportoi VG24/7.

Maksullisen jäsenyyden ehdoton myyntivaltti on se, että vain jäsenyydellä voi pelata Fallout 76:tta kokonaan omassa maailmassa, johon voi halutessaan kutsua vain ystäviään. Tällaista ominaisuutta ei tarjota peruspelissä, ja Fallout 76:tta pelataan siis pääasiassa sattumanvaraisten pelaajien kanssa samassa pelitilassa.

Fallout 1stin hinta on kuitenkin melkoisen tyyris. Virallisen sivuston mukaan jäsenyyden kuukausimaksu on 14,99 euroa, ja vuoden kertatilaus kustantaa 119,99 euroa. Kun lasketaan mukaan pelin hinta ja konsoleilla pakolliset jäsenpalvelut (PS Plus ja Xbox Live), tulee Fallout 76:n pelaamisesta aika kallista lystiä.

Fallout 1st -jäsenyydellä saa hieman muitakin lisäherkkuja, jotka luetellaan alla olevassa kuvassa. Palvelu on tarjolla Fallout 76 -pelaajille kaikilla alustoilla.

Muropaketin uusimmat