UUSIMMAT

Fallout: New Vegas -kehittäjien uusi peli sai Steam-sivun – tätä kaikkea on luvassa

24.02.2020 13:50 | Muropaketin toimitus

Obsidian Entertainmentin yllättävä selviytymispeli Grounded saapuu markkinoille early access -versiona myöhemmin tänä vuonna.

Obsidian tunnetaan parhaiten Fallout: New Vegasista, The Outer Worldsista ja muista roolipeleistä, mutta viime syksynä yhtiö julkisti yllättäen uuden selviytymispelin. Grounded on studion tyylistä poikkeava peli, jossa pelataan pikkuruisiksi kutistetuilla lapsilla takapihan vaarallisessa ympäristössä.

Nyt PC Gamer on bongannut, että Grounded on saanut virallisen Steam-sivun, josta paljastuu myös ensimmäiset tiedot pelin early access -version sisällöstä. Varhaisversio tulee tarjoamaan noin 20 prosenttia täysmittaisen pelin tarinasta, kolme erilaista peliympäristöä, yksinpelin ja verkkopohjaisen yhteistyömoodin, ainakin kymmenen hyönteislajia, sekä ”Araknofobia-moodin”. Voimme vain arvailla mitä tuo jälkimmäinen merkitsee.

Lisätietoja ja muutamia kuvia löytyy Groundedin Steam-sivulta. Groundedin on määrä ilmestyä varhaisversiona tänä vuonna, ja täysmittainen julkaisu on luvassa vuonna 2021.