Uusimmat

Far Cry 5 ilmestyy tiistaina – ”Melkein koko peli on pelattavissa yhdessä kaverin kanssa”

25.03.2018 11:11 Muropaketin toimitus

Ubisoftin odotettu räiskintäpeli Far Cry 5 ilmestyy ylihuomenna. Muropaketin haastattelussa pelin tuottaja korosti, että lähes koko pelin voi pelata co-opissa.

Far Cry 5 julkistettiin vajaa vuosi sitten, ja pelin julkaisua jouduttiin kertaalleen jopa lykkäämään. Odotus on siis ollut pitkä, mutta ylihuomenna tiistaina Ubisoftin odotettu open world -räiskintä näkee viimein päivänvalon.

Muropaketin haastattelussa pelin tuottaja Phil Fournier kertoi, että pelin uuden Friends for Hire -ominaisuuden myötä melkein koko pelin voi myös pelata yhteistyössä.

”Koko peli on pelattavissa co-opissa”, Fournier kuvailee ”Ainoa osa pelistä, joka täytyy pelata yksin, on intro, eli ensimmäinen tunti pelistä.”

Far Cry 5:n co-op- eli yhteistyöpeli toimii siten, että pelaaja yksinkertaisesti kutsuu ystävänsä samaan pelisessioon. Pelin kaikki sisältö päätehtäviä myöten on pelattavissa yhteistyössä, mutta tehtävissä saavutettava edistys jää vain hostina toimivalle pelaajalle. Sessioon kutsuttu pelaaja hyötyy kuitenkin yhteistyöstä rahojen, varusteiden ja muun lootin muodossa, sillä kaikki nämä siirtyvät myös pelikaverin omaan tallennukseen.

Alta voit lukea koko haastattelumme, sekä toimittajamme ensituntumat pelistä. Far Cry 5 ilmestyy 27. maaliskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Haastattelussa Far Cry 5:n tuottaja Phil Fournier: ”Emme ota kantaa oikean maailman nykytilaan”

Ennakkotestissä Far Cry 5 pelivideoiden kera: Ubisoftin uutuus teki vaikutuksen, mutta epäilyksiä jäi vielä

Muropaketin uusimmat