Far Cry 5 -tuottajan mukaan pelihahmoilla on oikeat persoonat: ”Olisi helppoa luoda 600 hahmoa, joiden nimi on Bob”

07.03.2018 07:30 | Muropaketin toimitus

Far Cry 5:n tuottaja Phil Fournier kertoo Muropaketin haastattelussa, kuinka pelin NPC-hahmoihin on panostettu entistä enemmän.

Loppukuusta ilmestyvä Far Cry 5 sisältää tekijöiden mukaan koko joukon NPC-hahmoja, joilla kaikilla on omat persoonallisuutensa.

”Veimme NPC-hahmoja ja tekoälyä pidemmälle siten, että hahmot eivät tunnista vain isoja tekoja, vaan ne reagoivat myös pelaajan pienempiin tekoihin”, kertoo pelin tuottaja Phil Fournier Muropaketin haastattelussa.

”Meille oli tärkeää luoda hahmot, joilla on persoonallisuudet sekä tarkoitus maailmassa. On helppoa luoda 600 hahmoa, joiden nimi on Bob, mutta sellaista emme halunneet”, Fournier selittää.

”Aina kun saavut vaikkapa huoltoasemalle, voit tavata paikan omistajan ja hän juttelee autoasioista. Tai hän saattaa sanoa, että hukkasi ajoneuvonsa ja pyytää pelaajan apua. Se tuntuu tarkoituksenmukaiselta.”

Tuottajan mukaan Far Cry 5:n NPC-hahmot myös reagoivat toisiinsa ja keskustelevat keskenään, jos pelaaja ottaa heistä useampia samaan aikaan mukaansa.

Alta voit lukea koko haastattelumme, sekä toimittajamme ensituntumat pelistä. Far Cry 5 ilmestyy 27. maaliskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Haastattelussa Far Cry 5:n tuottaja Phil Fournier: ”Emme ota kantaa oikean maailman nykytilaan”

Ennakkotestissä Far Cry 5 pelivideoiden kera: Ubisoftin uutuus teki vaikutuksen, mutta epäilyksiä jäi vielä