Uusimmat

Far Cry 5:n pelitapahtumat käynnistyivät – Tällainen on ensimmäinen tehtävä

04.04.2018 11:21 Muropaketin toimitus

Far Cry 5:n ensimmäisessä Live Events -haasteessa sytytetään eläimiä leikkeihin erikoisilla tavoilla.

Far Cry 5 ilmestyi viikko sitten tiistaina, ja eilen käynnistyi Ubisoftin open world -pelin ensimmäinen yhteisöhaaste. Live Events -nimikkeellä tunnettavissa tapahtumissa pelaajakunnalle annetaan yhteinen haaste, jossa on tarjolla useampia palkintoja.

Kuten ShackNews kertoo, kantaa ensimmäinen tehtävä nimeä Well Done. Siinä pelaajakunta haastetaan sytyttämään villieläimiä tuleen, mikä ei olisi temppu eikä mikään, mutta tehtävässä täytyy suoriutua käyttämättä liekinheitintä tai molotoveja. Kyseessä on siis todellinen haaste pelaajien mielikuvitukselle.

Tappamalla tällä menetelmällä 10 eläintä, voittaa Silver Bars -valuuttaa, mutta tappamalla yli 20 eläintä, saa omakseen Torchbearer-liekinheittimen. Lisäksi Ubisoft on asettanut pelaajille yhteisen haasteen, jossa koko Far Cry 5:n pelaajakunnan edellytetään saavan kokoon kaikkiaan 150 000 tappoa, jolloin kaikki saavat avattua paitsi uuden liekinheittimen, myös uuden asun pelihahmolle.

Well Done -tehtävä on nyt käynnissä, ja se päättyy 10. huhtikuuta. Osaa voivat ottaa kaikki pelaajat Far Cry 5:n Live Events -valikon kautta.

Alta näet pelin virallisen Twitter-tilin viestin tapahtumasta, ja voit myös lukea Muropaketin eilen ilmestyneen arvion pelistä.

Arvostelu: Uuvuttavan laaja Far Cry 5 olisi viiden tähden räiskintäpeli, jos sen tarinassa olisi enemmän ytyä