Far Cry 5:n uusi päivitys toi mukanaan kaksi hyvää syytä palata pelin pariin uudelleen

31.08.2018 11:53 | Muropaketin toimitus

Far Cry 5 sai alkuviikosta päivityksen, joka toi peliin uuden vaikeusasteen ja mahdollisuuden jatkaa samalla pelihahmolla uuteen peliin.

Keväällä ilmestynyt Far Cry 5 on monella pelaajalla jo kaluttu loppuun, mutta jos kaipaat takaisin Hope Countyn maisemiin, tarjoaa tuore päivitys siihen kaksi hyvää syytä. Alkuviikosta tullut päivitys lisäsi nimittäin hittipeliin New Game Plus -moodin, sekä uuden Infamous-vaikeusasteen.

New Game Plus toimii samaan tapaan kuin monissa muissakin peleissä, eli pelaaja voi aloittaa uuden läpipeluun säilyttäen pelihahmonsa sekä kaikki tämän varusteet. Kaikki Perks-kyvyt ja pelihaasteissa eteneminen säilyvät siis ennallaan, ja etenemistä voi jatkaa uuden läpipeluun myötä. Pelin virallisella sivustolla kerrotaan myös, että New Game Plussan voi aloittaa uudelleen niin monta kertaa peräkkäin kuin haluaa.

Infamous-vaikeusaste taas tarjoaa uusia haasteita kokeneille pelaajille. Sen luvataan tekevän pelin vihollisista voimakkampia ja vaikeampia tappaa, ja he myös havaitsevat pelihahmon nopeammin. Infamous-vaikeusasteen luvataan lisäksi tuovan uusia palkintoja peliin.

Far Cry 5 on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Alta näet Ubisoftin julkaiseman infografiikan päivityksestä.

Aiemmin tällä viikolla peliin julkaistiin myös kolmas laajennus, joka kantaa nimeä Dead Living Zombies.