Far Cry 6 lähtee jatkosuunnitelmillaan Hollywoodiin – luvassa muun muassa Rambo, Stranger Things ja Danny Trejo

13.09.2021 09:26 | Muropaketin toimitus

Ubisoftin Far Cry 6:n jatkosuunnitelmat on paljastettu, eikä pelattava ole loppumassa hetkeen.

Studio esittelee tuoreella trailerillaan Far Cry 6:een julkaisun jälkeen julkaistavaa sisältöä, josta aiemmin on jo paljastettu pelisarjan ikonisia pahiksia hyödyntävä kausipassi. Näiden ohella uusimpaan osaan tuodaan myös yhteistyötuliaisia suosituista leffa- ja televisiosarjoista, sillä niin Rambo, Stranger Things kuin näyttelijä Danny Trejo saavat osansa Far Cry 6:sta.

Kolmikon tarkempia kuvioita tai julkaisuikkunaa ei vielä paljastettu, mutta ne sisältävät yksittäisiä erillistehtäviä, jotka hyödyntävät alkuperäislähteitään. Danny Trejon kanssa metsästetään muun muassa diktaattorin sotilaita machetet kädessä, kun taas Rambo kumartaa 80-luvun toimintaleffan hengessä ja Stranger Things kääntää mittarin asteen kuumottavammaksi.

Lisäksi ilmaista pelattavaa on tarkoitus tuoda viikottaisilla ilmaistehtävillä ja erikoisoperaatioilla, joiden kautta pelaajat voivat kerätä itselleen lisää varusteita ja kokemusta.

Kausipassiin lukeutuvien maksullisten laajennusten julkaisuikkunat paljastettiin samassa yhteydessä. Laajennukset käynnistyvät Vaasin merkeissä marraskuussa, Paganin parissa tammikuussa ja Josephin rinnalla maaliskuussa. Lisäksi kausipassin omistajat saavat Far Cry 3: Blood Dragon pelin itselleen.

Far Cry 6 julkaistaan 7. lokakuuta.

Lue myös: Ensituntumat | Far Cry 6 ei pudota leukaa lattiaan, mutta tänä vuonna sen ei edes tarvitse