Far Cry 6:n pahis pilkkaa pelaajia nyt sähköposteilla – Uutuuspelin erikoinen mainostempaus ei ole ollut kaikkien mieleen

27.10.2021 09:21 | Muropaketin toimitus

Ubisoft on käynnistänyt uuden markkinointikampanjan Far Cry 6:lle, jossa pilkataan pelaajien saamattomuutta.

Toimittaja Brendan Sinclair julkaisi Twitter-tilillään saamansa sähköpostin, jolla ranskalaisstudio näyttäisi yrittävän saada pelaajia takaisin Far Cry 6:n pariin. Pelin parista poissa olleiden pelaajien kerrotaan saaneen nimittäin sähköposteja, joiden väitetään tulevan suoraan pelin pääpahikselta El Presidenteltä, jota pelissä esittää Giancarlo Esposito.

Sähköpostissa El Presidentte kertoo ”olevansa pelaajaan pettynyt” ja ”nauttineensa siitä, että pelaaja on epäonnistunut”. Markkinointikampanjan ideana näyttäisi olevan, että pelin sisäinen pahis pilkkaisi pelaajaa siitä, että tämä on jättänyt pelin liian aikaisin ja moittivan ”tämän pystyvän varmasti parempaan”.

Yhtiön mainoskampanja on aiheuttanut ristiriitaisia fiiliksiä pelaajien keskuudessa muun muassa Resetera-foorumilla. Sinclair ja monet muut ovat ärsyyntyneet sähköpostispammista ja niiden moittivasta sävystä, kun taas toiset ovat huvittuneita hieman erikoisemmasta kampanjasta.