UUSIMMAT

Final Fantasy 7 Remake Part 2 ottaa täyden hyödyn irti PlayStation 5:n tehoista

02.03.2021 07:00 | Muropaketin toimitus

Final Fantasy 7 Remaken ohjaaja Tetsuya Nomura on paljastanut uusioversion seuraavan osan ottavan kaiken irti uuden PlayStation 5:n ominaisuuksista.

Nomura paljasti asian Famitsulle, joka mainitsee tulevan pelin valjastavan paitsi konsolin tehot, myös DualSensen haptiset ominaisuudet sekä 3D-äänen, uutisoi VGC. Ohjaajalta kysyttiin tarkalleen ottaen PS5:lle tulevan Final Fantasy 7 Remake Intergraden parannuksista, mutta vastauksessaan hän paljastaa, että todelliset seuraavan sukupolven edut nähdään vasta seuraavassa osassa:

”Grafiikka, valaistus ja tekstuurit ovat pääparannukset [Intergradessa], mutta myös ympäristöefektejä kuten usvaa on lisätty maailmaan luodakseen realismia ja immersiota. PS5-versio hyödyntää myös adaptiivisia liipaisimia, mutta vain osittain. Kaikkien PlayStation 5:n ominaisuuksien hyödyntämistä kaipaavien kannattaa odottaa seuraavaa peliä, jonka voimme aloittaa puhtaalta pöydältä.”

FF7 Remake Part 2:n tarkempaa julkaisuikkunaa ei ole kuitenkaan vielä paljastettu. Sitä ennen uusioversio tuodaan kuitenkin PlayStation 5:lle, jolle peli julkaistaan 10. kesäkuuta 2021.

Muropaketin uusimmat