UUSIMMAT

Final Fantasy 7 Remaken PS5-versio korjaa pelistä viimein monia vaivanneen puutteen

10.06.2021 12:31 | Muropaketin toimitus

Square Enix on paljastanut PlayStation 5:lle tänään julkaistavan Final Fantasy 7 Remaken korjaavan oleellisen puutteen alkuperäisestä versiosta.

Pelin Twitter-tilillä julkaistussa viestissä on tungettu kieli syvälle poskeen, sillä tekijät paljastavat pelin PS5-version korjaavan viimein Cloud Strifen huoneen oven tekstuurit. Monet ihmettelivät pelin alkuperäisessä PS4-versiossa oven surkeaa tekstuuria, mutta valitukset kaikuivat kuuroille korville. Vuotta myöhemmin studio näyttäisi kuitenkin viimein tehneen parhaansa ja päivittäneet tekstuurit nykyaikaisemmaksi.

Päivityksestä pääsevät tosin nauttimaan ainoastaan PS5:n omistajat, sillä ovi on edelleen yhtä tyylitön pelin PlayStation 4 -versiossa.

Cloudin ovi ei suinkaan ole pelin ainoa päivitys PS5-versiossa, vaan tekijät ovat lisänneet kehuttuun roolipeliin myös liudan muita teknisiä ja graafisia parannuksia kokonaan uuden Yuffiehin keskittyvän laajennuksen ohella.

Lue myös: Arvostelu: Odotettu Final Fantasy VII Remake ei ole pelkkää herkkua – Kolme asiaa syövät roolipeliklassikon uuden version arvosanaa

Muropaketin uusimmat