Final Fantasy 7 Remakesta leikattiin hyvin aistillinen kohtaus pois – ”Se olisi vaikuttanut saamaamme ikärajaan!”

24.06.2021 09:16 | Muropaketin toimitus

Final Fantasy 7 Remaken ohjaaja Motomu Toriyama on paljastanut alkuperäisessä versiossa olleen mukana tankotanssia.

Square Enixin julkaisemassa haastattelussa Toriyama paljastaa alkuperäisen Honeybee Inn -tanssin sisältäneen myös tankotanssia, jota varten kehittäjät ennättivät jo kuvata osan kuvamateriaalista. Studion kerrotaan palkanneen ammattilaistanssijoita luomaan burleskiesityksen, jonka koreografia vaihtui useaan kertaan kuvausten aikana. Yksi otos olisi tuonut ikoniseen kohtaukseen vielä lisää aistillisuutta:

”Alkujaan kohtaukseen kuului myös tankotanssia, joten kuvasimme sitä yksityiskohtaisissa lavasteissamme. Päätimme leikata sen pois osittain siksi, että se olisi vaikuttanut pelin saamaan ikärajaan!” Toriyama kertoo.

Muista leikkaushuoneen lattialle jääneitä kohtauksia olivat Cloudin ja Andrean välinen pidempi dialogi sekä idea, jossa Andrea olisi tavannut Cloudin kylpylässä ja antanut hänelle hieronnan.

Honeybee Inn on ikoninen kohtaus alkuperäisessä pelissä sekä kehuja kerännyt päivitys Remakessa, ja Toriyama kertookin studion käyttäneen runsaasti aikaa sovittaakseen kohtauksen uusiksi, jotta se vastaisi fanien odotuksia sekä huomioisi nykypäivän asenteet.