UUSIMMAT

Final Fantasy 7 sovitetaan uusiksi jo toistamiseen – alkuperäinen FF7 Remake saapuu myös PS5:lle ja pelisarja saa oman battle royalen

26.02.2021 07:07 | Muropaketin toimitus

Square Enix julkisti paljon Final Fantasy -aiheista kivaa Sonyn viimeöisessä State of Playssa.

Tapahtuman tärkeimpiin julkistuksiin kuului ehostettu Final Fantasy 7 Remake -versio PlayStation 5:lle, joka julkaistaan 10. kesäkuuta uuden Intergrade-päivityksen kera. Peliä ei ainoastaan paranneta visuaalisesti lisäämällä tarkempia tekstuureita, valaisu- ja savuefektejä, parantamalla latausnopeuksia sekä tarjoamalla uusia kuvatiloja niin 4K-resoluutiolle kuin 60 ruudun kuvataajuudelle, vaan siihen tuodaan täysin uutta sisältöä verrattuna PS4-versioon.

Intergrade saapuu kaikille PS4-version omistajille ilmaiseksi, minkä lisäksi se saapuu myyntiin myös itsenäisenä versiona. Emopelin lisäksi PS5-versio sisältää kokonaan uutta pelattavaa, joka keskittyy alkuperäisestä FF7:stä tuttuun pelattavaan hahmoon, Yuffiehin. Uudessa tarinassa pelaajat pääsevätkin hiiviskelemään Yuffiella Shinran toimistoihin varastamaan voimakasta materiaa. Nykyiset PS4-version omistajat eivät saa tosin uutta tarinasisältöä ilmaiseksi, vaan se täytyy ostaa erikseen.

Final Fantasy 7 Remaken lisäksi Square Enix julkisti kaksi uutta FF7-mobiilipeliä, joista toinen on jälleen uusi uusioversio alkuperäisestä Final Fantasy 7:stä. Final Fantasy 7 Ever Crisis on ”jaksovetoinen” yksinpeli, joka kattaa koko seitsemännen osan tarinalinjan emopeliä ja sitä täydentäneitä sivupelejä myöten. Julkaistu traileri paljastaa, että kyseessä on tosiaan eräänlainen uusioversio klassikkopelistä. Ever Crisis julkaistaan vuoden 2022 aikana iOS- ja Android-laitteille.

Final Fantasy 7: The First Soldier on sen sijaan suosittua battle royale -genreä edustava toimintapeli, joka yhdistää kolmannen persoonan räiskintää roolipelisarjasta tuttuun toimintaan. Peli on määrä julkaista vuoden 2021 aikana iOS- ja Android-laitteille.

Muropaketin uusimmat