UUSIMMAT

Final Fantasy -fanit saattavat saada lisää uusioversioita klassikkopeleistä

14.09.2021 11:24 | Muropaketin toimitus

Square Enix saattaa jatkaa uusioversioiden tekemistä Final Fantasy -sarjan klassisimmista peleistä.

Väite perustuu Nvidia GeForce Now -alustan lähdekoodista paljastuneeseen pelilistaan, jossa mainitaan iso liuta potentiaalisesti tulossa olevia nimikkeitä, uutisoi Gamerant. Final Fantasy -sarjan faneille vuoto on erityisen herkullinen.

Listassa nimittäin mainitaan neljä pelisarjan projektia, jotka olisivat vuodon mukaan tulossa PC:lle. Näihin lukeutuvat PlayStation-konsoleille yksinoikeudella julkaistu Final Fantasy 7 Remake ja Final Fantasy XVI, sekä Final Fantasy Tactics Remastered ja Final Fantasy 9 Remake.

Näistä varsinkaan kahta jälkimmäistä ei ole aiemmin julkistettu, joten pelisarjan fanit saattavat saada tulevaisuudessa todellista herkkua. Sekä Final Fantasy Tactics että Final Fantasy 9 ovat nimittäin yksiä pelisarjan arvostetuimpia teoksia, joten näiden mahdollinen remasterointi tai uusioversio olisi monille faneille toiveiden täyttymys.

Mitään neljästä listalla olleesta pelistä ei ole kuitenkaan vahvistettu virallisesti PC:lle, vaikka Final Fantasy 7 Remake ja Final Fantasy 16 ovat hyvin suurella todennäköisyydellä tulossa myös tietokoneille. Siten tämä uutinen kannattaa toistaiseksi ottaa vielä huhuna.

Lue myös: Arvostelu: Odotettu Final Fantasy VII Remake ei ole pelkkää herkkua – Kolme asiaa syövät roolipeliklassikon uuden version arvosanaa