Final Fantasy Origin perustuu legendaarisen pelisarjan käynnistäneeseen osaan – luvassa silti täysin uniikki tarina

21.06.2021 11:19 | Muropaketin toimitus

Square Enix esitteli E3-tilaisuudessaan uuden Final Fantasy -sarjan pelin, Stranger of Paradise: Final Fantasy Originin, josta on sittemmin saatu kuulla lisää.

Pelin tuottaja Tetsuya Nomuran mukaan tuleva toimintapeli perustuu ensimmäiseen Final Fantasyyn, jonka lopussa paljastuu, keitä valon soturit todella ovat ja mistä he tulevat, uutisoi VG247. Stranger of Paradisessa pelin päähenkilöt luulevat olevansa niin ikään valon sotureita, mutta heillä on aiheesta kuitenkin omat epäilyksensä.

Ja jottei nimi olisi aivan liian suora viittaus pelin tapahtumiin, Nomura sanoo kolmen päähenkilön olevan ”muukalaisia”, jotka ovat kokoontuneet ”Paratiisiin”. Ohjaaja Daisuke Inouen mukaan kaikki käy selväksi pelin aikana.

”Strangers of Paradise tarkoittaa kirjaimellisesti sitä, miten muukalaiset ovat saapuneet Paratiisiin. Samalla se voi tarkoittaa ihmisiä, joiden ei pitäisi olla Paratiisissa. Mielestäni pelin nimi kuvastaa peliä täydellisesti”, Inoue paljastaa.

Pelin juoni seuraa Jackia ja tämän kahta ystävää, joiden tehtävänä on kukistaa Kaaos. Nomura paljastaa, että pelin edetessä kohdataan myös muita hahmoja kuin trailerissa esitellyt Jack, Jed ja Ash, mutta taisteluissa kokoonpano on rajattu aina kolmeen hahmoon.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin julkaistaan vuonna 2022.