UUSIMMAT

Final Fantasy VII Remaken jatko tulee yllättämään pelaajat, lupaavat kehittäjät

02.02.2021 12:10 | Muropaketin toimitus

Final Fantasy VII Remaken seuraavan osan kehitys on hyvässä vauhdissa, mutta julkaisusta ei ole vielä tietoa.

Viime vuonna ilmestynyt Final Fantasy VII Remake oli vasta ensimmäinen osa pitkäksi venytettyä uusintaversiota, ja jatko-osaa odotetaan jo kuumeisesti. Nyt kehittäjät ovat vihjailleet tulevaisuudesta tuoreessa haastattelussa, raportoi VG24/7.

Japaniksi annetussa haastattelussa toinen ohjaaja Naoki Hamaguchi ja tuottaja Yoshinori Kitase kertoivat, että pelin jatko-osa tulee ”rikkomaan pelaajien odotukset”. Tavoitteena on ilmeisesti ottaa enemmän etäisyyttä alkuperäiseen, vuoden 1997 peliklassikkoon ja Kitasen mukaan ”mennä pidemmälle kuin pelaajat odottavat”.

LUE MYÖS: Arvostelu: Odotettu Final Fantasy VII Remake ei ole pelkkää herkkua – Kolme asiaa syövät roolipeliklassikon uuden version arvosanaa

Kehittäjien kommentit jäävät toistaiseksi vihjausta tasolle. He kuitenkin lisäävät, että myös taistelujärjestelmää tullaan syventämään pelin jatko-osassa.

Final Fantasy VII Remaken jatko-osan virallista nimeä tai julkaisuajankohtaa ei ole vielä paljastettu. Vielä ei tiedetä sitäkään, kuinka moneen osaan klassikkopelin uusintaversio on lopulta laajennettu.