Flopanneen Marvel’s Avengersin kehittäjät aikovat korjata pelin muuttamalla pelaamisen entistä rasittavammaksi

06.03.2021 17:36 | Muropaketin toimitus

Crystal Dynamics on paljastanut muuttavansa studion kehnosti menestyneen Marvel’s Avengersin kehitysjärjestelmää tulevassa päivityksessä.

Valitettavasti suunta ei vain tunnu olevan oikea, sillä studion ilmoitus on herättänyt jo ihmetystä sosiaalisessa mediassa. Tekijät nimittäin ilmoittivat pelin PS5- ja Xbox Series X -versioiden yhteydessä julkaistavasta päivityksestä, jonka myötä hahmojen kehityksestä tehdään entistä vaikeampaa korottamalla tasoihin vaadittua kokemustasoa entisestään.

Kaiken lisäksi kuin kaataakseen suolaa haavoille kehittäjät kehottavatkin pelaajia grindaamaan hahmojen tasokatot maksimiin ”vielä nyt, kun se on nopeampaa”.

Studion perustelu muutokselle on pelin liian monet päällekkäiset kehitysjärjestelmät, jotka saattavat hämätä uusia pelaajia. Sen takia uusittu järjestelmä nostaa maksimitasoille vaadittavaa kerättyä kokemusta asteittain, mitä korkeammalla hahmot ovat, mikä osaltaan hidastaa hahmojen tasonnousua merkittävästi. Jatkossa tasonnousu hidastuu huomattavasti tason 25 jälkeen.

Tämän lisäksi tekijät aikovat muuttaa kosmeettisten esineiden saantimekaniikan, joka perustuu tällä hetkellä lähes täysin sattumanvaraisuuteen. Jatkossa pyrkimys on tehdä uusien vaatteiden saannista tavoitteellisempaa. Tosin tätä ennen kosmeettisten esineiden satunnaistippumiset aiotaan poistaa pelistä kokonaan, joten uusia vaatteita voi toistaiseksi ostaa ainoastaan kaupasta joko pelissä kerätyllä valuutalla tai oikealla rahalla. Tämä vaikuttaa myös tehtävistä saataviin palkkioihin, jotka ovat tästä johtuen hetkellisesti entistä mitättömämmät.

Marvel’s Avengers julkaistaan PlayStation 5:lle ja Xbox Series X:lle 18. maaliskuuta.

Muropaketin uusimmat