Uusimmat

Floppipeli LawBreakers on käytännössä hylätty – Kehittäjiltä ilmestyy tänään jälleen yksi battle royale -peli

10.04.2018 13:04 Muropaketin toimitus

LawBreakers-pelin tekijöiltä ilmestyy tänään early access -versiona uusi battle royale -peli Radical Heights.

Gears of War -luoja Cliff Bleszinskin edellinen peli, verkkoräiskintä LawBreakers ilmestyi vasta viime elokuussa, mutta se osoittautui pian todelliseksi flopiksi. Viime viikolla Game Informer raportoikin Boss Key Productions -studion ilmoittaneen, ettei se tule jatkamaan pelin kehitystä.

LawBreakersin servereitä ei olla vielä sulkemassa, ja kehittäjät tutkivat mahdollisuutta siirtyä ilmaispelattavaan pelimalliin. Uusia päivityksiä pelille ei kuitenkaan tulla julkaisemaan. Sen sijaan Boss Key Productionsilla on hyvää vauhtia tekeillä toinen peli, joka saapuu Steamiin early access -versiona jo tänään.

Kuten Destructoid kertoo, on LawBreakersin kehittäjien uusi peli PlayerUnknown’s Battlegroundsin ja Fortniten jalanjäljissä kulkeva battle royale -peli, joka tulee olemaan ilmaispelattava. Radical Heights -nimellä kulkeva peli on 1980-luvun hengessä toteutettu räiskintä, jossa tavoitteena on voittaa taisteluita ja hankkia rahaa. Keräämällään massilla voi sitten muokata hahmoaan tai ostaa aseita pelisession alussa.

Radical Heightsin pitäisi ilmestyä Steamissa vielä tänään, 10. huhtikuuta, ja early access -kehitysvaiheen odotetaan jatkuvan vuoden verran. Alta näet pelin trailerin.