Fortnite-pelaajat soittavat usein valituksia ja haukkumapuheluita väärälle yhtiölle

15.05.2018 10:22 | Muropaketin toimitus

Turhautuneet Fortnite-pelaajat soittavat usein valituksia Epic Gamesille. Pelistudio ei kuitenkaan tajroa asiakaspalvelua puhelimitse, joten puhelut menevät aivan väärään paikkaan.

Epic Gamesin huippusuosittu verkkoräiskintä Fortnite on early access -vaiheessa, mikä tarkoittaa, ettei peli aina toimi toivotusti. Pelaajilla voi siis aiheettomien raivonpurkausten ohella olla ihan oikeaakin palautetta, joka saa heidät soittamaan pelistudiolle.

Tässä on kuitenkin yksi olennainen ongelma: Epic Gamesin asiakaspalvelu toimii vain sähköpostitse.

VG24/7 kertookin, että suuri osa Epic Gamesille suunnatuista puheluista päätyy aivan eri yhtiölle, nimeltä Epic Loot Games. Kyseessä on pöytäroolipeleihin keskittyvä, Ohiossa sijaitseva pelikauppaketju, jolla ei ole mitään tekemistä Fortniten kanssa. Ilmeisesti kaupan puhelinnumero löydetään vahingossa, eivätkä soittajat lue hakutuloksiaan kovin tarkasti.

Epic Loot Gamesin omistaja Hunter Davies alkoi pelin menestyksen myötä saada niin paljon Fortnite-puheluita, että hän alkoi lopulta pitää kirjaa niistä. Edellisen laskelman mukaan hänelle on soitettu räiskintäpelistä 130 kertaa.

”Aloimme ohjata heitä pelin verkkosivuille, koska he eivät oikeasti voi puhua kenellekään puhelimitse”, Davies kertoo.

Davies kuvailee saaneensa myös ihan suoria haukkumapuheluita, joissa nuoret pelaajat huutavat puhelimeen ennen kuin hän ehtii selittää, että puhelu tuli väärään paikkaan. Hän ei kuitenkaan aio muuttaa Epic Loot Gamesin nimeä, sillä pelikaupalla menee hyvin ja se on avannut äskettäin kaksi uutta toimipistettäkin.