Fortniten pelaajat ovat joutuneet muukalaisten abduktoimaksi – uusi kausi häämöttää

03.06.2021 13:42 | Muropaketin toimitus

Fortnite näyttäisi valmistelevan jo seuraavaa yllätystä, kun pelaajat ovat ilmoittaneet joutuneensa muukalaisten abduktoimaksi.

Verkossa on julkaistu useita videoita, joissa osa pelaajista on joutunut mysteeriseen valoon, joka nostaa nämä ilmaan ja kaappaa heidät – jonnekin. Hetken päästä pelaajat heräävät toiselta puolelta karttaa.

Datakaivurit löysivätkin hiljattain pelin tiedostoista viittauksia mahdollisiin ulkoavaruuden muukalaisiin, jotka näyttäisivät valmistelevan jotain pelaajien päiden menoksi. Myös Epic Games on julkaissut pelin kotisivuillaan mysteerisen tekstin, jossa sanotaan vain ”heidän tulevan”. Toistaiseksi muukalaisten tavoitteesta ei ole mitään tietoa, mutta odotettavissa on, että he kuuluvat jollain tavalla pelin seuraavaan kauteen, joka käynnistyy 8. kesäkuuta.

Epic on tunnettu Fortniten kausien välisistä tapahtumista, jotka ovat vaihdelleet niin kaiken sisuksiinsa imeneistä mustista aukoista aina Marvel-pahis Galactuksen kukistamiseen yhdessä muiden Marvel-supersankareiden avulla.

Muropaketin uusimmat