Forza-studio kehittää kunnianhimoista roolipeliä, jota tekemään haalitaan hittipelien konkareita

24.11.2017 09:54 | Muropaketin toimitus

Forza Horizon -peleistä tunnettu Playground Games laajentaa kehitystään ajopelien ulkopuolelle. Tekeillä olevaan projektiin on palkattu muun muassa Metal Gear Solidin ja Grand Theft Auto V:n kehittäjät.

Playground Games ei ole aiemmin kehittänyt mitään muuta kuin Forza Horizon -sarjan ajopelejä, mutta nyt studiolla on suunnitteilla täysin uudet kuviot. Kehittäjät julkistivat jo alkuvuodesta tekevänsä uutta peliä, joka ei ole ajopeli, ja nyt projektista on tihkunut hieman lisätietoja.

VG24/7:n mukaan Playgroundin uusi projekti on open world -toimintaroolipeli, ja lisäksi sen kehitykseen kerrotaan palkatun todellisia huipputekijöitä.

Playground Gamesin kerrotaan palkanneen projektijohtajaksi Sean Eyestonen, joka työskenteli edelliset kymmenen vuotta Metal Gear Solid -pelien parissa Kojima Productionsilla. Hänen ohellaan palkattujen listalla on Grand Theft Auto V:n (2013) tasosuunnttelija Will Kennedy, joka toimii projektin pääsuunnittelijana, ja taistelujärjestelmää kehittämään pestattu Juan Fernandez di Simon, joka tunnetaan kehutun Hellblade: Senua’s Sacrificen (2017) suunnittelijana.

Kaikki merkit viittaavat siihen, että Forza-kehittäjät ovat tekemässä melko kunnianhimoista open world -peliä, joka panostaa myös tarinankerrontaan. Mitään tarkempaa projektista ei vielä ole julkistettu, joten jäämme odottamaan suurella mielenkiinnolla.