Friday the 13th -peliin ilmaista sisältöä ja tupla-XP:t juhannusviikonlopuksi

21.06.2017 14:58 | Muropaketin toimitus

Friday the 13th: The Gamen julkaisu ei mennyt ihan putkeen toukokuussa, ja nyt kehittäjät tarjoavat pelaajille hyvitykseksi ilmaista lisäsisältöä.

Perjantai 13. päivä -elokuvasarjaan perustuva Friday the 13th: The Game ilmestyi toukokuun lopussa, mutta ongelmitta sen julkaisu ei sujunut. Tässä vaiheessa pelkkään verkkomoninpeliin keskittyvä kauhupeli kärsi nimittäin maailmanlaajuisista teknisistä ongelmista kaikilla alustoilla.

Nyt kehittäjästudiot IllFronic ja Gun Media tarjoavat ilmaista lisäsisältöä hyvityksenä ongelmista, kertoo Game Informer. Eilisestä alkaen kaikille pelaajille on tarjolla retrohenkinen DLC, joka tuo kaikille hahmoille kaksi uutta asua, Retro-asun Jasonille, sekä 13 000 ilmaista Customization-pistettä.

Lisäksi ensi viikonloppuna voi juhannusta viettää ansaiten tuplasti kokemuspisteitä Friday the 13th -pelin parissa. Kaksinkertainen XP on tarjolla 23.–25. kesäkuuta.

Alta näet ilmaisen laajennuksen trailerin. Friday the 13th: The Game on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.