Uusimmat

Gabe Newell paljasti, miksei Half-Life 3:sta ole kuulunut uutisia pitkään aikaan

20.10.2020 13:36 Muropaketin toimitus

ValveNewsNetwork on vuotanut tietoja tulevasta Valve-pomo Gabe Newellin, Xboxin johtaja Phil Spencerin sekä toimittaja Geoff Keighleyn välisestä haastattelusta.

ValveNewsNetworkin mukaan haastattelussa käsitellään muun muassa sitä, miksei Half-Life 3:sta ole kuultu uutisia pitkään aikaan. Newellin mukaan Half-Life 3:n kehitys on aloitettu muutamaan kertaan, mutta projekti on aina pysähtynyt siihen, ettei se ole tuntunut tarpeeksi kiinnostavalta. Siksi Valve ei nykyään puhu aiheesta, kunnes studion edustajat ovat varmoja, että projekti oikeasti tulee tuottamaan hedelmää.

Newell kertoi myös, että Valve on edelleen kiinnostunut kehittämään VR-pelejä, ja että koko pelaajayhteisö tulee hyötymään VR-pelien ja laitteistojen välisestä kilpailusta. Kilpailu johtanee nimittäin ennen pitkää edullisempiin ja kehittyneempiin VR-laitteistoihin sekä peleihin.

Valve-pomo on viettänyt korona-ajan Uudessa-Seelannissa, jossa taudin leviäminen on saatu hyvin aisoihin. Newell pohtiikin mahdollisuutta, että ainakin osa Valven toiminnoista voitaisiin siirtää väliaikaisesti Uuteen-Seelantiin. Siellä Valven työntekijät voisivat kenties työskennellä jälleen toimistolla, sillä etätyö on laskenut Valven tuottavuutta huomattavasti.

Muropaketin uusimmat